top of page

Afdelingen / Programma

6 – 7 jaar

De jongsten (6 – 7 jaar) zijn welkom bij de Twinkels. Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden ze zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer!

1200x1089_edited.jpg

7 – 8 jaar

De op 1 na jongsten (7 – 8 jaar) zijn welkom bij de ribbels. Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden ze zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer!

afdelingsfiguren_Tekengebied 1.jpg

8 - 9 jaar

Sloebers zitten boordevol energie. Om die op een fantastisch leuke manier kwijt te geraken, staat de Sloeberleiding elke zondag klaar om samen te ravotten! 

afdelingsfiguren-02.jpg

9 - 10 jaar

Speelclubbers zitten boordevol energie. Om die op een fantastisch leuke manier kwijt te geraken, staat de Speelclubleiding elke zondag klaar om samen te ravotten! 

afdelingsfiguren-02.jpg

10-12 jaar 

De rakwi's spelen de leukste en hevigste spelletjes op een zondag. 

afdelingsfiguren-03.jpg

12 - 14 jaar

De tito's(12- tot 14-jarigen) gaan er wel eens keihard tegenaan in een pleinspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer.

afdelingsfiguren-04.jpg

14 - 16 jaar

De keti's (14- tot 16-jarigen) maken hun eigen fototentoonstelling of varen met een vlot de rivier af. Ze gaan naar de film of maken een lange fietstocht in de buurt. Samen met hun leiding houden ze een volleybalcompetitie.

afdelingsfiguren-05.jpg

16-18 jaar

De aspi's wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Soms organiseren ze zelf een aspifuif of leven ze een week op de Chiro tijdens een leefweek. Op bivak gaan ze misschien zelfs op driedaagse! Kortom: de aspi-jaren zijn de kers op de taart van jaren lid zijn bij de Chiro!

afdelingsfiguren-06.jpg
bottom of page